Quantcast








     

Gambar Terbaru Putra Rayfal Anak Fasha Sandha

melvister.com - 2013-04-18 05:12:26 - Similar - Report/Block

Gambar terbaru dan terkini Putra Rayfal anak Fasha Sandha dan Jejai. Kini sudah berusia beberapa hari bayi lelaki Fasha sejak dilahirkan pada 15 april 2013 yang lalu. Mari saksikan bagaimana keluarga Jejai yang begitu gembira menyambut kelahiran anak sulung mereka. Gambar dikongsikan melalui instagram Fasha Sandha sebentar tadi.

Putra Rayfal Putera Hati Fasha Sandha - Jejai

gua.com.my - 2013-04-16 02:59:00 - Similar - Report/Block

Menerusi akhbar Harian Metro hari ini, Fasha Sandha meluahkan rasa syukurnya serta berterima kasih atas doa yang telah memudahkan proses kelahiran anak sulungnya...

Gambar Rumah Baru Fasha Sandha Dan Jejai

melvister.com - 2012-09-06 02:33:01 - Similar - Report/Block

Ini adalah gambar rumah baru Fasha Sandha . Rumah banglo ni dibeli sempena perkahwinan mereka yang telah berlangsung pada bulan April lalu. Sebelum hari raya, pasangan Fasha Sandha dan Rizal Ashram telah pun berpindah ke rumah baru dan lokasi kediaman baru mereka masih belum lagi diketahui. Khabarnya masih sibuk mengemas sehingga kini. In...

Fasha Mahu Anak Jadi Kawan Anak Nora Danish

gua.com.my - 2013-03-14 05:24:00 - Similar - Report/Block

Sebelum ini Fasha Sandha enggan mendedahkan jantina anak yang dikandungnya, kini setelah usia kehamilannya hampir sembilan bulan Fasha mendedahkan dia bakal melahirkan bayi lelaki pada penghujung Mac atau awal April hadapan.

Nora Danish & Rayqal Melawat Fasha Sandha & Rayfal

forblogger.net - 2013-04-21 18:14:28 - Similar - Report/Block

Inilah saat-saat yang dinanti oleh peminat Nora Danish dan Fasha Sandha . Selama ini, ramai yang masih tidak percaya bahawa mereka berdua telah berbaik semula. Diharap dengan gambar Nora Danish datang melawat Fasha Sandha, ketidakpercayaan tersebut akan dapat dihilangkan. Melihat kemesraan yang terpapar di wajah mereka berdua membuat sem...

Gambar Majlis Cukur Jambul Anak Tomok Dan Ayu

melvister.com - 2012-09-17 05:37:40 - Similar - Report/Block

Gambar Sekitar Majlis Cukur Jambul Anak Kepada Tomok dan Ayu. Anak pertama mereka yang bernama Arrianshah Akid kini sudah mula genap berusia tiga bulan. Majlis cukur anak sulung mereka ini berlangsung di rumah kediaman mereka di Alam Damai, Cheras. Seramai 500 tetamu yang hadir pada acara yang berlangsung dari pukul 10 pagi hingga 6 petan...

Gambar Anak Kedua Shuib Sepah Dan Sarah Baru Lahir

melvister.com - 2013-05-17 15:35:58 - Similar - Report/Block

Gambar anak kedua Shuib Sepah dan Siti Sarah baru lahir. Tahniah kepada pasangan ini yang baru sahaja menerima cahaya mata dan dikurniakan seorang anak perempuan. Anak pertama Shuib adalah lelaki dan kali ni pula adalah bayi perempuan. Kegembiraan mereka ini turut dikongsikan menerusi laman instagram. Tahniah sekali lagi kami ucapkan dan...

Gambar Anak Ustaz Azhar Idrus Baru Lahir

melvister.com - 2012-08-30 18:56:59 - Similar - Report/Block

Beberapa keping gambar anak lelaki Ustaz Azhar Idrus baru lahir. Tahniah diucapkan Ustaz Azhar dan isteri yang baru sahaja menimang cahaya mata lagi. Ustaz Azhar dan isteri keduanya dikhabarkan telah mendapat sorang bayi lelaki pada 29 Ogos lalu . Kat bawah ni adalah foto anak lelaki Ustaz azhar Idrus yang dikongsikan Ustaz Azhar di Fanpa...

Gambar Palsu Anak Farid Kamil Dan Diana Danielle Tersebar

melvister.com - 2013-06-09 12:08:42 - Similar - Report/Block

. Sebenarnya timbul kekeliruan apabila baru tadi Farid Kamil telah memuat naik gambar dengan memegang seorang bayi. Menurut info yang kami terima, bayi tersebut bukanlah anak Farid Kamil tapi anak saudara kepada Farid Kamil. Bukti Foto Tersebar Bukan Anak Farid Kamil Adik kepada Farid Kamil iaitu Fadzil Zahari telah mengesahkan bahawa bay...

Gambar Farah AF Selamat Lahirkan Anak Perempuan

melvister.com - 2012-08-16 15:03:18 - Similar - Report/Block

Tahniah kepada Farah Diana yang kini selamat lahir anak perempuan pada 15 Ogos 2012. Dah lama tak dengar khabar Farah dan berita terkini yang kami terima adalah Farah sudah pun selamat bersalin pada malam semalam. Cahaya mata ini adalah hasil dari perkahwinan antara Johari Dan Farah pada pertengahan tahun lalu. Perkara ini turut diumumkan...

Gambar Terkini Anak Angkat Stacy AF Sudah Besar

melvister.com - 2013-02-21 17:28:57 - Similar - Report/Block

Gambar terkini anak angkat Stacy AF yang kini sudah besar. Mesti ramai yang nak tahu bahawa Stacy sebelum ni pernah ambil anak angkat yang dinamakan Bella Valentina. Baru-baru ni, Stacy telah berkongsikan foto anak angkatnya itu kepada umum dan Bella kini hidup bahagia dibawah jagaan Stacy. Bagi Stacy, dia menganggap bahawa Bella seperti...

Gambar Pernikahan Arniesha Azureen Anak Rosyam Nor

melvister.com - 2013-05-14 13:45:57 - Similar - Report/Block

Gambar pernikahan Arniesha Azureen anak perempuan Rosyam Nor baru-baru ini. Tahniah diucapkan kepada Rosyam kerana anak beliau baru sahaja selamat bernikah kepada seorang jejaka bernama Hafiz. Perkahwinan ini telah berlansung di Felda Villa, Kuala Lumpur dan dihadiri oleh keluarga dan saudara mara antara kedua pihak.

evolveStar Join

Gambar Resepsi Kahwin Arniesha Azureen Anak Rosyam Nor

melvister.com - 2013-05-29 07:44:35 - Similar - Report/Block

Gambar resepsi kahwin Arniesha Azureen Anak Perempuan Rosyam Nor. Majlis resepsi perkahwinan anak perempuan Rosyam Nor dan juga Hafiz yang telah diadakan di Dewan Perdana Felda, Kuala Lumpur. Terdahulu, pasangan ini telah diijab kabul pada 14 Mei 2013 yang lalu. Tahniah sekali lagi kami ucapkan kepada Rosyam Nor yang sudah berjaya melangs...

(Gambar) Ayu Raudhah Semakin Cantik Menawan Selepas Bergelar Ibu

forblogger.net - 2013-05-21 08:01:58 - Similar - Report/Block

Pelakon yang memiliki kejelitahan , Ayu Raudhah baru sahaja selamat melahirkan bayi lelakinya pada 29 Mac yang lalu hasil perkongsian hidup dengan Zaquan Adha . Ayu yang kebetulannya bersalin pada hari yang sama pelakon Irma Hasmie yang turut melahirkan anak lelaki. Jika dikira dari tarikh kelahiran bayi yang beri nama Aisy itu, Ayu tel...

Nora Danish Bawa Rayqal Jumpa Rayfal

gua.com.my - 2013-04-22 06:40:00 - Similar - Report/Block

Jika anda masih tidak percaya Nora Danish dan Fasha Sandha sudah berbaik-baik, foto yang dimuat naik di akaun Instagfram Nora Danish ini mungkin boleh meyakinkan anda.

Coboy Junior The Movie Luncurkan Trailer Keren

sidomi.com - 2013-05-02 01:04:47 - Similar - Report/Block

Film yang sudah sangat dinantikan khususnya oleh anak-anak dan remaja di tanah air “Coboy Junior The Movie” akhirnya meluncurkan trailer resminya yang terlihat keren. Menampilkan perjalanan karir Bastian, Aldi, Iqbal, dan Kiki yang akan memerankan diri mereka sendiri di film ini. Terlihat di trailernya filmnya banyak menampilkan gambar-ga...

Gambar Arissa Anak Sofea Jane Pakai Bikini

melvister.com - 2013-02-27 02:51:45 - Similar - Report/Block

Gambar Arissa Anak Sofea Jane dikatakan bersosial dan pakai bikini. Ini adalah foto instagram yang dimuat naik lalu dipaparkan di sebuah laman hiburan tempatan. Berdasarkan komentar orang ramai, semua dapat meneka bahawa gadis yang sosial itu adalah mirip sangat kepada Arissa. Pada mulanya, foto dimuat naik dengan berjudul “Aksi Panas Ana...

Gambar Nur Fazura Sambut Hari Jadi

melvister.com - 2012-09-19 02:11:47 - Similar - Report/Block

Berikut adalah gambar Fazura Sambut Hari Jadi Beliau. Baru-baru ni, Nur Fazura telah membuat satu majlis ulang tahun kelahiran yang ke 29 Tahun. Tahniah diucapkan kepada Fazura untuk majlis tersebut. Untuk info terkini, beliau akan tampil dalam filem terbaru berjudul Kami Histeria Glamor Sampai Nak Mati tidak lama lagi. Terima kasih Rotik...

Piring Kecil Membuat Anak-Anak Tidak Makan Berlebihan

sidomi.com - 2013-06-12 02:35:16 - Similar - Report/Block

Saat ini, anak-anak cukup rentan dengan masalah obesitas. Wajar saja, karena mereka telah dikenalkan dengan berbagai makanan kaya lemak dan garam yang sebenarnya tidak sehat buat. Ditambah lagi, anak-anak lebih menggemari makanan cepat saji dibanding makanan rumah yang lebih terkontrol kualitasnya. Dipadu dengan mengemil tanpa kontrol dan...

ibunda ustda jefri umi tatu berulang tahun ke 61

indonesiaindonesia.com - 2013-05-06 06:05:32 - Similar - Report/Block

. ibunda uastad jefri mendapatkan sureprize oleh anak - anak nya. anak - anaknya memeberikan kodo berupa foto umi tatu bersama alm.ustad jefri. umi tati menangis sasat melihat foto nya bersama alm.ustad jefri saat di mekah, anak - anak yatim juga ikut meranyakan ulang tahun umi tatu tanpa di undang dan istri ustad jefri juga mengcapkan te...

Hasduk Berpola Film Anak Tentang Pramuka Segera Tayang 21 Maret

sidomi.com - 2013-03-13 14:26:40 - Similar - Report/Block

Sebuah film anak-anak yang mengangkat tentang kegiatan “Pramuka” akan segera menghiasi bioskop tanah air mulai minggu depan lewat “Hasduk Berpola“. Film ini merupakan film terbaru karya Harris Nizam, Sutradara yang sebelumnya membuat film Indonesia terlaris tahun 2011 yaitu “Surat Kecil Untuk Tuhan“. Film yang ber-setting di Bojonegoro in...

Gambar Ayu Raudhah Seksi Nampak Baju Dalam Tersebar

melvister.com - 2012-09-14 10:59:22 - Similar - Report/Block

Gambar Ayu Raudhah yang seksi nampak baju dalam telah cetus kontroversi. Ayu Raudhah baru-baru ni di Majlis Pratonton filem Tiga Hari tanpa sengaja memakai pakaian agak menjolok mata dan tidak sesuai dengan imejnya yang bertudung. Foto yang dimuat naik itu telah membuatkan para peminat berasa pelik dengan imej yang berwarna pink disebalik...

Miliki 6 Anak, Kini Angelina Jolie Hamil Lagi ?

infospesial.net - 2013-01-25 07:30:00 - Similar - Report/Block

Banyak anak banyak rejeki mungkin aktris Hollywood Angelina Jolie dan Brad Pitt seaham dengan pepatah tersebut. Setelah memiliki 3 anak kandung yaitu Shiloh, Knox dan Viviene, serta mengadopsi 3 anak yaitu Maddox, Zahara, dan Pax. Kini Jolie hamil lagi ?...

Ini Dia Arin, Pacar Dul Putra Ahmad Dhani

infospesial.net - 2013-05-30 10:45:00 - Similar - Report/Block

Saat menghadiri ulang tahun Ahmad Dhani ke-41, putra ketiga Dhani, Abdul Qodir Jaelani atau Dul tampak percaya diri membawa pacarnya untuk dikenalkan kepada Ayahnya di hari itu.

Krisdayanti Rayakan Ulang Tahun Bersama Anak-anak Yatim

sidomi.com - 2013-03-25 04:35:08 - Similar - Report/Block

Mantan istri Anang Hermansyah ini kini genap berumur 38 tahun. Krisdayanti yang tampak sangat bersyukur itu memilih untuk merayakan ulang tahun ke-38 nya bersama dengan anak-anak yatim dari Yayasan Pendidikan Islam Al-Mahbubiyah. Krisdayanti yang didampingi oleh suaminya Raul Lemos, mengucapkan terima kasih kepada anak-anak yatim yang had...

Sang Anaklah yang Membongkar Perselingkuhan Venna Melinda

infospesial.net - 2013-06-08 08:15:00 - Similar - Report/Block

Alasan mengapa sikap anak Venna Melinda berubah terjawab sudah. Putra pertama Venna Melinda, Verrell Bramasta sendiri yang membongkar kabar perselingkuhan Venna.

ZTE Grand X Quad, Usung Layar 5 Inci & Prosesor Quad Core

sidomi.com - 2013-03-25 05:54:39 - Similar - Report/Block

ZTE dikabarkan tengah menyiapkan smartphone Grand X Quad yang mengusung layar berukuran 5 inci dan diteenagai oleh prosesor quad-core. Hal ini diperkuat dengan munculnya gambar resmi smartphone ZTE Grand X Quad yang dibocorkan oleh akun @evleaks. Akun @eveleaks memang terkenal sebagai akun Twitter yang sering membocorkan gambar dan spesif...

Barito Siap Bungkam Persisam Di Laga Kandang Berikutnya

sidomi.com - 2013-05-24 11:09:11 - Similar - Report/Block

Barito Putra telah menunjukan kelasnya dengan menjungkalkan Mitra Kukar 5-1. Kini mereka akan kembali kedatangan tamu spesial di lanjutan Indonesian Super League (ISL) 2013, yakni Persisam Samarinda. Persisam Samarinda sendiri telah membawa 19 pemain ke kandang Barito Putra di Martapura Kalimantan Selatan. Hal itu diungkapkan Manajer tim...

Download Game Naruto Shippuden PC Terbaru

dewiku.com - 2013-02-03 08:38:35 - Similar - Report/Block

Free Download PC Game Naruto Mugen the new era 2012 adalah seri dari game Naruto Mugen terbaru dengan karakter terbaru pula seperti 5 kage dari 5 desa, para akatsuki, madara, naruto dengan sage terbaru dan beberapa karakter baru lainnya yang terlibat dalam perang dunia shinobi ke 4, selain itu game ini juga telah menyiapkan 30 arena...

Anak Kedua Cassano Pakai Nama Messi

inilah.com - 2013-03-19 18:54:00 - Similar - Report/Block

Antonio Cassano baru saja dianugerahi anak kedua dari hasil buah cintanya dengan sang isteri, Carolina Marcialis. Kira-kira siapa nama anak Cassano?...

Trio Kwek Kwek, Menceriakan Dunia Anak Indonesia

sidomi.com - 2013-06-10 15:53:37 - Similar - Report/Block

Masih ingat dengan Trio Kwek Kwek? Bersama Joshua, Enno Lerian, Agnes Monica, Ria Enes dan Susan, Bondan Prakoso, serta para penyanyi cilik lainnya, Trio Kwek Kwek menjadi idola anak-anak Indonesia di era 1990-an. Banyak sekali lagu Trio Kwek Kwek yang menjadi hits bagi dunia anak Indonesia, bahkan masih dikenang hingga kini meskipun para...

Kate Moss Topless di Majalah iD

infospesial.net - 2013-02-05 13:30:00 - Similar - Report/Block

Kate Moss berpose topless di sampul edisi terbaru majalah iD. Majalah ini dirilis didedikasikan untuk karir panjang Kate Moss - dan dilengkapi dengan beberapa gambar panasnya.

Harga Blackberry Terbaru Bulan Mei 2013 | Server Berita

meshsocial.info - 2013-05-09 08:12:39 - Similar - Report/Block

Inilah Daftar Harga BB Terbaru Bulan Mei 2013. Update Harga bb gemini, amstrong, davis, apollo, onyx, bold, storm, torch, dakota dan pearl. Lengkap semua disiniharga blackberry terbaru bulan mei 2013. Silahkan cek dibawah iniHarga Blackberry Terbaru Bulan Mei 2013...

10 Alasan Anak Dibawah Umur Dilarang Facebookan

sidomi.com - 2013-03-23 04:17:01 - Similar - Report/Block

Ada asap pasti ada api. Ada pula sebab mengapa pengguna Facebook harus berusia 13 tahun ke atas. Berikut 10 alasan mengapa anak dibawah umur dilarang Facebookan, seperti dikutip dari All Facebook Sabtu (23/03/13). 1. Bullying Jangankan anak-anak, orang dewasa pun mengaku takut kena bully. Ahmad Dhani mengamininya. Tatkala jadi juri di X F...

SPC T8 Focus new hp terbaru dengan java dan internet

openfaves.com - 2013-05-14 05:05:56 - Similar - Report/Block

Hp terbaru Spc t8 focus new di lengkapi dengan JAVA serta Analog TV, membuat hp terbaru akan di gemari para penggemar gadget yang hobi menghabiskan w...

Selfish bayaw nga hilaw

istorya.net - 2013-03-21 15:48:09 - Similar - Report/Block

Naa lang koy e share ninyo, akong sis naay live in partner karon, they have 1 child but. before they met, they both have 1 child from their ex (ang guy naay anak sa iyang ex and my sis naay anak sad sa iyang ex). ang anak sa guy from his ex naa sa mom, ang anak sa ako sis is puli puli kuhaon nya and sa father. mao ni ang real situation, a...

masalah upload gambar pada joomla

adsense-id.com - 2013-06-02 11:59:52 - Similar - Report/Block

permisi semuanya saya mengalami kesulitan upload gambar pada joomla, susah ngejelasinnya pokoknya gambar yang saya upload itu tidak sesuai tempat mohon bantuannya? maklum baru belajar...

[WTB] Jasa Pasang gambar ukuran besar

adsense-id.com - 2013-04-26 03:51:25 - Similar - Report/Block

saya lagi nyari orang yang ngerti wp dan modifikasi theme, lalu mengupload gambar gambar ukuran besar saya butuh sekiutar 50 gambar di awal, lalu berikutnya 50 diutamakan yang bisa kerja sampai selesai baru dibayar buat yang minat langsung email webmaster@mylinkpage.com beserta harga yang anda mau terima yah, saya akan usahakan terus kerj...

Asli Orang Malang :D

adsense-id.com - 2013-06-08 15:20:38 - Similar - Report/Block

Kenalan Donk Kak .. anak baru ini .. namaku zavit, status masih anak mami alias masih kuliah :D semoga rukun ya di sini :D...

[Ask] Proteksi Hotlinking Kecuali Gambar Thumbnail

adsense-id.com - 2013-04-09 17:52:14 - Similar - Report/Block

met malam agan agan yang baik hati... mau nanya sesui judul gan... cara proteksi hotlinking untuk blog wordpress, tapi hanya gambar yang full aja... sementara untuk gambar thumbnail harus bisa hotlinking.... mohon bantuannya ya gan, butuh banget soalnya...




dialogShowMessage!

Fill out the form you see below. Registration is free, fast and simple.
If you are already registered, sign in page login.


Web Site :
Required Field
First Name :
Required Field
Last Name :
Required Field
Email :
Required Field
Sex :
Required Field

evolveStar.com is free for ever !


evolveStar.com provides a search engine that allows you to gather information to write their own blog.


evolveStar.com enhances the sources displaying the logo of the site.


If you want to remove your site or you believe a site listed infringes copyright, please report it to: info@evolvestar.com


Specifies the subject copyright violation and the url of the page


evolveStar.com respecting the law DMCA (Digital Millennium Copyright Act) will immediately remove whatever its merits.


Next will be effectual and relevant checks.







Who We Are Partner Advertising Contacts Privacy terms Help & FAQ

© Copyright 2010-2015 Fabrizio Fichera. All rights reserved.