Quantcast








     

Gambar Mayat Penceroboh Di Hospital Tawau Dan Lahad Datu

melvister.com - 2013-03-11 10:12:22 - Similar - Report/Block

Gambar mayat penceroboh atau pengganas kini dihantar di Hospital Tawau dan Lahad Datu. Sebanyak dua puluh dua mayat pengganas Sulu sudah dibawa keluar dari kawasan pertempuran di Kampung Tanjung Batu. Menurut Pesuruhjaya Polis Sabah Datuk Hamza Taib, berkata polis menghadapi kesukaran membawa keluar mayat berkenaan berikutan dipercayai ma...

Penceroboh Tidak Mahu Keluar Dari Lahad Datu Sabah

melvister.com - 2013-02-19 13:22:13 - Similar - Report/Block

Penceroboh tidak mahu keluar dari Lahad Datu Sabah. Ini adalah info yang baru sahaja pihak melvister.com dapat dari mulut penduduk Lahad Datu sendiri. Sebelum ni, laporan media telah mengatakan rundingan telah selesai dan penceroboh berkenaan bersetuju untuk keluar daripada negeri tersebut. Namun, mereka telah bertukar fikiran dan sanggup...

Penceroboh Mahu Berperang Di Lahad Datu Sabah

melvister.com - 2013-02-26 07:41:42 - Similar - Report/Block

Penceroboh tetap mahu berperang di kampung Tanduo Lahad Datu Sabah. Menurut ketua kumpulan penceroboh tersebut, mereka sanggup berjuang hingga mati untuk mengambil semula hak mereka daripada pulang ke tanah sendiri. Antara tuntutan adalah mengambil semula Sabah sebagai hak milik kesultanan Sulu. Kerajaan Filipina yang menghantar misi kapa...

Senarai Nama Polis Terbunuh Di Semporna Sabah

melvister.com - 2013-03-03 17:29:34 - Similar - Report/Block

Berikut adalah senarai nama polis yang terbunuh di Semporna Sabah pada 2 Mac 2013. Kematian berpunca daripada insiden tembak menembak antara pihak berkuasa dan penceroboh Sulu. Dilaporkan, enam anggota terbunuh di Semporna dan enam penceroboh juga mati dalam pertempuran tersebut. FOTO: Saudara mara, rakan-rakan dan jiran Allahyarham Supri...

Gambar Penceroboh Sulu Dipukul Mati Di Semporna

melvister.com - 2013-03-03 12:14:56 - Similar - Report/Block

Gambar penceroboh sulu dipukul mati oleh penduduk di Kampung Senallang lama Semporna. Lelaki yang memakai baju hitam dan bersenjata M-16 dilaporkan melepaskan beberapa das tembakan ke arah sebuah surau di Kampung Senallang Lama. Selepas melepaskan tembakan lelaki itu turut menjerit di hening pagi bahawa “saya yang menembak polis malam tad...

Lahad Datu terrorist intrusion a wake-up call for Malaysia: Najib

malaysia-today.net - 2013-03-13 02:02:46 - Similar - Report/Block

(The Malaysian Insider) That (attack on Lahad Datu and Semporna) is an external threat and we must deal with it. So, when we decide to spend on defence and security, people should not question it."...

Lahad Datu stand-off: Sulu Sultan's brother says shots fired at them

malaysia-today.net - 2013-03-01 05:56:24 - Similar - Report/Block

(The Star) - LAHAD DATU: Malaysian security forces on Friday started firing at a group of Filipinos holed up in a village in Sabah, the brother of Sulu Sultan Jamalul Kiram III claimed.

Berita Terkini Pencerobohan Di Lahad Datu Sabah

melvister.com - 2013-02-15 14:10:59 - Similar - Report/Block

Berita terkini pencerobohan tentera Filipina Di Lahad Datu Sabah. Tidak dinafikan lagi bahawa kedatangan kumpulan itu telah membuat penduduk cemas dan segala aktiviti harian dihadkan. Kumpulan itu digelar sebagai Askar Diraja Kesultanan Sulu dan mereka tidak mahu rakyatnya berketurunan Sulu dihantar pulang ke negara asal. Mereka juga kini...

Berita Terkini Jambatan Runtuh Pulau Pinang 8 Jun 2013

melvister.com - 2013-06-08 05:33:37 - Similar - Report/Block

Berita Terkini Jambatan Runtuh Pulau Pinang Pada 8 Jun 2013. Pakar Patologi Jabatan Perubatan Forensik Hospital Pulau Pinang (HPP), Datuk Dr Bhupinder Singh mengesahkan mangsa yang terbunuh di dalam insiden runtuh susur keluar jambatan kedua Pulau Pinang meninggal dunia akibat kesesakan nafas. Katanya, mayat Tajudin Zainal Abidin, 45 meng...

Gambar Ayu Raudhah Seksi Nampak Baju Dalam Tersebar

melvister.com - 2012-09-14 10:59:22 - Similar - Report/Block

Gambar Ayu Raudhah yang seksi nampak baju dalam telah cetus kontroversi. Ayu Raudhah baru-baru ni di Majlis Pratonton filem Tiga Hari tanpa sengaja memakai pakaian agak menjolok mata dan tidak sesuai dengan imejnya yang bertudung. Foto yang dimuat naik itu telah membuatkan para peminat berasa pelik dengan imej yang berwarna pink disebalik...

Gambar Prebet Ahmad Hurairah Ismail Terkorban Tanjung Batu

melvister.com - 2013-03-12 15:35:00 - Similar - Report/Block

Gambar prebet Ahmad Hurairah Ismail yang telah terkorban di Tanjung Batu pagi tadi 12 Mac 2013. Takziah kami ucapkan kepada mangsa yang terkorban pada usia yang begitu muda. Jenazah Prebet Ahmad Hurairah Ismail 24 tahun akan dibawa pulang ke kampungnya di Bayu Lalang, Pasir Mas, Kelantan. Jenazah akan diterbangkan dari Lapangan terbang Ta...

masalah upload gambar pada joomla

adsense-id.com - 2013-06-02 11:59:52 - Similar - Report/Block

permisi semuanya saya mengalami kesulitan upload gambar pada joomla, susah ngejelasinnya pokoknya gambar yang saya upload itu tidak sesuai tempat mohon bantuannya? maklum baru belajar...

evolveStar Join

[WTB] Jasa Pasang gambar ukuran besar

adsense-id.com - 2013-04-26 03:51:25 - Similar - Report/Block

saya lagi nyari orang yang ngerti wp dan modifikasi theme, lalu mengupload gambar gambar ukuran besar saya butuh sekiutar 50 gambar di awal, lalu berikutnya 50 diutamakan yang bisa kerja sampai selesai baru dibayar buat yang minat langsung email webmaster@mylinkpage.com beserta harga yang anda mau terima yah, saya akan usahakan terus kerj...

Gambar Terbaru Putra Rayfal Anak Fasha Sandha

melvister.com - 2013-04-18 05:12:26 - Similar - Report/Block

Gambar terbaru dan terkini Putra Rayfal anak Fasha Sandha dan Jejai. Kini sudah berusia beberapa hari bayi lelaki Fasha sejak dilahirkan pada 15 april 2013 yang lalu. Mari saksikan bagaimana keluarga Jejai yang begitu gembira menyambut kelahiran anak sulung mereka. Gambar dikongsikan melalui instagram Fasha Sandha sebentar tadi.

Justin Bieber Sebar Gambar Bugil Di Twitter

infospesial.net - 2013-04-18 10:45:00 - Similar - Report/Block

Justin Bieber membuat sensasi lagi dengan mengunggah gambar kartun yang tampak seperti dirinya sedang bugil bersama penggemarnya.

Gambar Seksi Mimi One Nation Emcees Nampak Bra Tersebar

melvister.com - 2013-06-05 17:24:03 - Similar - Report/Block

Gambar seksi Mimi One Nation Emcees nampak Bra tersebar. Dengan baju nipis sehingga menampakkan pakaian dalam telah membuatkan fotonya dikritik hebat oleh peminatnya. Rata-rata mengatakan bahawa pakaian tersebut kurang sopan sehinggakan menampakkan bentuk badan dan sebagainya. Pada mulanya foto tersebut dikongsikan di instagram dan kini i...

Gambar Majlis Cukur Jambul Anak Tomok Dan Ayu

melvister.com - 2012-09-17 05:37:40 - Similar - Report/Block

Gambar Sekitar Majlis Cukur Jambul Anak Kepada Tomok dan Ayu. Anak pertama mereka yang bernama Arrianshah Akid kini sudah mula genap berusia tiga bulan. Majlis cukur anak sulung mereka ini berlangsung di rumah kediaman mereka di Alam Damai, Cheras. Seramai 500 tetamu yang hadir pada acara yang berlangsung dari pukul 10 pagi hingga 6 petan...

[GAMBAR] Sekitar Majlis Pernikahan Beego - Linda Hashim

gua.com.my - 2013-06-08 09:21:00 - Similar - Report/Block

Di sini, GUA sertakan lagi beberapa keping gambar dari akad nikah Beego dan Linda Hashim malam tadi untuk tatapan anda semua.

Gambar Ida Nerina Seksi Pakai Bikini

forblogger.net - 2013-05-12 11:50:51 - Similar - Report/Block

Foto : gambar pelakon Ida Nerina pakai bikini berwarna putih ini telah disebarkan melalui internet. Budiey ada menerima email daripada seorang pembaca. Pada masa yang sama juga, sekarang ini klip video Ida Nerina melakukan hubungan seks dengan lelaki yang mempunyai raut wajah yang sama dengan Fauzi Nawawi Selain itu,ada di kalangan forume...

Prince Philip discharged from Aberdeen hospital after five nights

bellenews.com - 2012-08-20 13:59:37 - Similar - Report/Block

Prince Philip, Duke of Edinburgh, has been discharged from hospital after receiving treatment for a bladder infection. Prince Philip, 91, spent five nights at the Aberdeen Royal Infirmary – his third hospital stay in nine months. The duke was taken to hospital on Wednesday during the royals’ annual summer break at Balmoral in...

Gambar Nur Fazura Sambut Hari Jadi

melvister.com - 2012-09-19 02:11:47 - Similar - Report/Block

Berikut adalah gambar Fazura Sambut Hari Jadi Beliau. Baru-baru ni, Nur Fazura telah membuat satu majlis ulang tahun kelahiran yang ke 29 Tahun. Tahniah diucapkan kepada Fazura untuk majlis tersebut. Untuk info terkini, beliau akan tampil dalam filem terbaru berjudul Kami Histeria Glamor Sampai Nak Mati tidak lama lagi. Terima kasih Rotik...

[WTB] Yang bisa Posting 400 Artikel secara massal beserta gambar > Ayo masuk<<

adsense-id.com - 2013-04-23 17:04:32 - Similar - Report/Block

Halo gan, saya mau nawarin kerja nih Buat agan agan yang Bisa Posting 400 Artikel dengan Disetiap Postingnya itu 4 Gambar, Dan jadwalnya 2 Postingan 1 Hari, Siapa yang bisa? Saya Sudah Sediakan Artikel Dan Gambarnya, Agan Tugasnya Cuma Mengapload 4 Gambar dalam 1 Artikel Menambahkan Tittle dan Alternative Text disetiap Gambar (sesuai deng...

[Ask] Proteksi Hotlinking Kecuali Gambar Thumbnail

adsense-id.com - 2013-04-09 17:52:14 - Similar - Report/Block

met malam agan agan yang baik hati... mau nanya sesui judul gan... cara proteksi hotlinking untuk blog wordpress, tapi hanya gambar yang full aja... sementara untuk gambar thumbnail harus bisa hotlinking.... mohon bantuannya ya gan, butuh banget soalnya...

Sue M.'s Review of Lawrence Memorial Hospital - Medford (1/5) on Yelp

yelp.com - 2013-04-09 19:57:13 - Similar - Report/Block

This hospital should be closed down. It is the dirtiest hospital I have ever had the misfortune to have my dad go to. He was having an outpatient procedure here, so we figured we would have him…...

(ASK) ada yang punya masalah kaya gini gak ?

adsense-id.com - 2013-04-25 21:47:22 - Similar - Report/Block

Pagi, siang, sore, malam semua... maaf om momod kl salah kamar tolong dipindah.. ok langsung aja, disini sy pny masalah mengenai permalink gambar diwordpress, sy mengetahui gara2 sy iseng menggunakan kotak search utk mencari post, tiba2 kok postingan sy ada 2 pdhl sy hanya post 1 dan ternyata yg 1 lg itu adalah link gambar sy. illustrasi...

Gambar Fida Ibrahim Dan Didie Alias Di ABPBH 2013

melvister.com - 2013-04-09 10:55:09 - Similar - Report/Block

Gambar pakaian Fida Ibrahim dan Didie Alias di ABPBH 2012 pada 7 April 2013. Pada pandangan kami, dua artis ini adalah merupakan artis yang berfesyen paling unik dalam majlis anugerah tersebut. Didie Alias patut digelar sebagai Lady Gaga Malaysia kerana pakaian yang pelik manakala Fida pula berpakaian seolah-olah puteri duyung. Apapun, cu...

Gambar Seksi Shila Amzah Tunjuk Dada Di Instagram Tersebar

melvister.com - 2013-06-07 10:09:27 - Similar - Report/Block

Gambar seksi Shila Amzah tunjuk dada di instagram tersebar. Shila Amzah telah mencetuskan kontroversi apabila dia telah memuat naik gambarnya yang menampakkan dada dan tidak sesuai untuk tontonan umum. Akibat perbuatannya itu, foto tersebut telah dikecam hebat dan ramai peminat inginkan Shila padam gambar tersebut. Gambar Yang Dimuat Naik...

Paris Jackson Transferred to the Same Hospital Where MJ Died

tagza.com - 2013-06-09 16:32:34 - Similar - Report/Block

Paris Jackson was transfered to UCLA Medical Center this evening, effectively ending her 72-hour psychiatric hold, and TMZ has the exclusive video of her being wheeled into the hospital. As TMZ first reported, Jackson was rushed to the hospital early Wednesday morning after Jackson allegedly cut her forearm with a meat cleaver. Jackson wa...

Gambar Leuniey Sudah Bertudung Memang Anggun

melvister.com - 2013-05-22 08:12:40 - Similar - Report/Block

Gambar Leuniey sudah bertudung memang anggun. Tahniah kepada Leuniey yang merupakan isteri Khairul Fahmi telah pun memulakan hasrat untuk pakai tudung. Berikut adalah gambar yang dikongsikan oleh Khairul Fahmi kepada peminat. Untuk info, pasangan ini telah pun bernikah pada bulan desember tahun lalu.

Doctor being sued on sexual harassment charges

nbc-2.com - 2012-09-29 00:30:00 - Similar - Report/Block

Three employees at Fawcett Memorial Hospital are suing the hospital, a doctor, and the doctor's employer claiming the doctor sexually harassed them and the hospital didn't do anything about it.

First baby born at new Al Zahra Hospital in Dubai

emirates247.com - 2013-03-17 07:38:00 - Similar - Report/Block

The newly inaugurated Al Zahra Hospital in Al Barsha, Dubai proudly welcomed the arrival of Rhea, the first baby born at the hospital since it opened earlier this month. The proud mother and father, along with staff at Al Zahra Hospital, welcomed baby Rhea into the world at 20:00hrs on 25th February, weighing in at 2.43 kilos. Sally-Ann H...

Stafford Hospital: 'Out in force now... where were you when my mother, father and husband died in your hospital?' Widow's fury as Stafford Hospital staff join protest over cuts to health trust that allowed up to 1,200 patients to die needlessly

dailymail.co.uk - 2013-04-20 19:37:30 - Similar - Report/Block

Heather Wilhelms (pictured) watcher her husband, mother and father die at the scandal-hit Stafford Hospital and attended the demonstration today to demand answers from staff.

Bedsharing and hospital

babyandbump.com - 2013-06-09 22:19:39 - Similar - Report/Block

My baby and I will have to spend a couple of nights in hospital. We bedshare and however much I try, she will not sleep in her crib. She wakes up the moment I move away from her in bed, or if I'm very lucky, a few minutes after I've moved her. Once awake, she works herself up and there is no chance she'd get back to sleep in her crib. She...

Duke of Kent in hospital after suffering stroke

stormfront.org - 2013-03-22 02:58:58 - Similar - Report/Block

Quote: Duke of Kent being treated in hospital after 'mild’ stroke Quote: The Queen’s cousin, the Duke of Kent, is in hospital after suffering a stroke this week, Buckingham Palace has announced. Quote: The Duke, who is 77, was taken ill on Sunday night and was taken to University College Hospital in London before being transferred to t...

Beredar Foto Iko Uwais Bareng Kru Film 'Man of Tai Chi'

infospesial.net - 2013-02-07 12:15:00 - Similar - Report/Block

Setelah sutradara, Keanu Reeves mengkonfirmasi kebenaran mengenai kabar Iko Uwais membintangi Film Man of Tai Chi. Kini beredar gambar Iko sedang mengikuti sesi pengambilan gambar film tersebut.

Baby 59 collected from hospital by grandparents after his horrific ordeal finally comes to a close

dailymail.co.uk - 2013-05-31 10:57:27 - Similar - Report/Block

WARNING GRAPHIC CONTENT: 'Baby 59' was taken from Pujiang Hospital by his maternal grandparents and police last night, the hospital said.

Must haves for hospital bag & LOs diaper bag..

babyandbump.com - 2013-05-08 03:13:32 - Similar - Report/Block

So I was told today that there was a very good chance that I will be induced at 37 weeks if I do not go earlier and I have decided to start my hospital bag and the bag for LO now. But I am clueless on what to pack. So what were your MUST HAVES that you packed for you and LO that you feel you couldn't live without while in the hospital?...

Penny E.'s Review of Skyline Pet Hospital - Daly City (5/5) on Yelp

yelp.com - 2013-03-19 21:46:15 - Similar - Report/Block

I have been going to Skyline Pet Hospital for 40 years both with dogs and cats. There are no finer people on this planet than every one of the vets, hospital techs and staff! I have "grown up" with…...

Warren P. B.'s Review of Faulkner Hospital - Jamaica Plain (2/5) on Yelp

yelp.com - 2013-03-22 06:45:47 - Similar - Report/Block

Is the patient really of concern to the administration of Faulkner Hospital? I spent 30 minutes (again) driving around in circles in the hospital's Parking Garage looking for a parking space, only to…...

Opt For Cancer Surgery India to Get The Best Service

sooperarticles.com - 2013-02-28 10:59:51 - Similar - Report/Block

Meditrina Hospital in Nagpur is the best hospital to get Cancer Treatment in India. You will get excellent care as the hospital is equipped with state-of-the-art facilities to make sure that you are always comfortable during your stay. Advanced technology and techniques are also used to ensure.




dialogShowMessage!

Fill out the form you see below. Registration is free, fast and simple.
If you are already registered, sign in page login.


Web Site :
Required Field
First Name :
Required Field
Last Name :
Required Field
Email :
Required Field
Sex :
Required Field

evolveStar.com is free for ever !


evolveStar.com provides a search engine that allows you to gather information to write their own blog.


evolveStar.com enhances the sources displaying the logo of the site.


If you want to remove your site or you believe a site listed infringes copyright, please report it to: info@evolvestar.com


Specifies the subject copyright violation and the url of the page


evolveStar.com respecting the law DMCA (Digital Millennium Copyright Act) will immediately remove whatever its merits.


Next will be effectual and relevant checks.







Who We Are Partner Advertising Contacts Privacy terms Help & FAQ

© Copyright 2010-2015 Fabrizio Fichera. All rights reserved.